dimarts, 15 de març del 2011

"Arriba un moment que et fas un tip de tenir un bar", Rafael García, propietari del Bharma


Per a inaugurar el nostre bloc hem decidit parlar amb Rafael García, el propietari d’un dels bars més populars de Barcelona, el Bharma. Es tracta d’un local temàtic dedicat a la sèrie de televisió Perdidos. Amb ell inaugurem també la secció “5 preguntes a”, en la qual entrevistarem a diferents persones relacionades amb els locals de la ciutat.


1. Com naix la idea de fer un bar sobre Perdidos?

Tot ve a partir de veure la primera temporada de la sèrie. Sóc un gran fan de les sèries i vaig pensar que Perdidos em donava molt de marge en tema de decoració i també a l’hora d’organitzar activitats.


2. Ara que s’ha acabat la sèrie quines activitats organitzen?

Tinc en ment començar a preparar una marató de l’última temporada. Però és molta feina i estic agafant forces, ja que són més de divuit hores seguides. Ara per ara l’únic que és segur és que la nit del dia 27 emetrem els Oscars en directe.


3. Els últims anys van notar un augment dels clients amb l'escalada de popularitat de la sèrie?

Sí, sobretot a partir que Cuatro va comprar els drets de la sèrie. Per a promocionar-la van venir aquí a gravar alguns programes especials. La publicitat a nivell nacional que ens varen fer va ser una gran empenta al negoci.


4. Però no el cansa estar envoltat tant de temps de Perdidos?

Una mica. Al principi sí que era mig feina mig passió, ja que era una manera de veure el capítols amb els teus amics. Va ser molt bonic quan va començar a venir molta gent, però arriba un moment que ja te’n fas un tip. Ara només ho veig com una feina. Està bé, però no sempre tot és allò maco que sembla que és.


5. Així quina valoració en fa de tindre un bar temàtic?

Els bars temàtics tenen coses bones i coses dolentes. Com a part negativa és que al principi porten molta feina. Això sí, arriba un moment que s’estabilitza, ja que la decoració sempre és la mateixa i no cal canviar-la contínuament. Com a part positiva és que la clientela no deixa de venir, ja que tant l’Icebar, com El Bosc de les Fades, com nosaltres, estem donant una cosa diferent, una cosa que no dóna cap altre bar.


Gràcies Rafael!


Horari:

Restaurant de dilluns a divendres de 7 a 18:30 hores.

Bar temàtic els caps de setmana de 18 a 3 hores. .


Direcció:

Carrer Pere IV, 94

Telèfon: 606 02 85 78

2 comentaris: