diumenge, 13 de març del 2011

El Cyrano, el bar de la Tere



El Cyrano és un bar de copes situat al carrer Aribau 154. A primer cop d'ull passaria desapercebut si no fos per la quantitat de gent que s'agrupa a la porta. L'èxit del bar és indiscutible, però la decoració i l'establiment no són res de l'altre món. Hem volgut parlar del Cyrano perquè té una particularitat que fa d'ell un bar únic: els clients es serveixen ells mateixos les begudes. Quan demanes una copa, els cambrers et deixen a la barra les ampolles necessàries i tu t'omples el got al teu gust. A més, el preu de les copes és molt assequible (entre 3 i 5 euros).


Un altre dels encants del Cyrano és que es troba al bell mig d'una de les zones nocturnes més conegudes de Barcelona. S'ha convertit en un bar mític de l'Eixample barceloní. Obre a les 22:30, però a les 23:30 ja hi ha problemes per entrar-hi. Dins es poden veure grups nombrosos de clients al voltant d'una taula petita, aprofitant els tamborets com a taules o asseguts a l'espai del passadís. La "Tere", com tothom coneix a la propietària, s'encarrega d'evitar que entri més gent quan el bar està completament ple, tot i que el local és força gran.






Direcció:

c/Aribau 154 (entre Còrsega i Roselló)



Segueix el Cyrano a Facebook:

Le Cyrano "el bar de la Tere"
Silvia Alonso

1 comentari:

  1. Anònim14/3/11

    Havia sentit a parlar d'aquest bar i conec molta gent que hi va, però no sabia ben bé on era ni que tenia facebook. Moltes gràcies per la informació i per tot el que publiqueu al bloc, la veritat és que ja he visitat alguns dels bars que proposeu i trobo molt útil el bloc per a joves com jo que volen variar d'ambient i passar una bona estona en un lloc original.

    ResponElimina