dissabte, 12 de març del 2011

Quin és el millor bar? Mediterráneo o La Garrafa dels Beatles


Els músics del Mediterráneo solen ser guitarristes

La Garrafa dels Beatles és un bar de música en directe dedicat a la banda de Liverpool. D'aquest bar ja hem parlat abans. En canvi, és la primera vegada que ens referim al Mediterráneo, un altre bar de música en directe situat a Balmes. Amb ells comencem la nostra nova secció "La Comparativa", que compararà bars de temàtica pareguda per veure quin destaca sobre l'altre.

Música
En bars de música en directe, aquest és el punt fontamental. L'oferta de La Garrafa és música dels Beatles per la nit i variada per la tarda. El Mediterráneo només obri per les nits, per oferir música variada, des de Calamaro o Joaquin Sabina fins a Oasis o els Rolling Stones. En conclusió, La Garrafa obre per la tarda, però el Mediterráneo dóna oferta variada per la nit (que és el moment que més ens interessa).

Decoració
El Mediterráneo no té quasi decoració. És un bar molt auster, pintat de negre amb alguns rectangles blancs. La Garrafa és el contrari: les parets estan totalment decorades amb fotografies dels Beatles o objectes interessants sobre ells.

Comoditat
La Garrafa té uns quants seients situats a esquenes de la música. A més a més, és un espai molt xicotet. En canvi, el Mediterráneo és més gran i les taules estan millor situades (tot i que part dels seients són tamborets). L'únic problema és que si no ocupes tota una taula pot ser t'asseuen amb altres persones. Tot i que pot ser un punt positiu, si tens ganes de conversar amb altra gent!

CONCLUSIÓ
A no ser que sigues un autèntic fanàtic dels Beatles, la millor elecció és el Mediterráneo. Dues raons: la música és més variada i el local menys agobiant.

1 comentari:

  1. Anònim16/9/11

    No estic d'acord a dir que la Garrafa és un local aclaparador, nosaltres anem molt sovint els divendres o dissabtes a la nit, al meu em va semblar estar en un museu dels Beatles i al mateix temps estar escoltant música d'ells és fenomenal, l'ambient és molt exquisit i el tracte en valoració un DEU.

    ResponElimina