dilluns, 14 de març del 2011

Oddland: Cocteleria, disseny i visuals

Aquesta setmana hem parlat amb Arnau Sayol, encarregat de l'Oddland. Un bar que malgrat fer 8 anys que està obert segueix actualitzat. El seu "disseny", i en concret el dels seus "lavabos", és el que li dóna el toc que el diferència de la resta de bars. A més, és un clar exemple de que originalitat i disseny no són sinònims de despesa. Ja que Arnau Sayol ens explica que és un "manetes" i s'ho fan "tot" ells. Això sí, amb la condició que sempre sigui un "local càlid".

L'encarregat del local ens explica que fa "sis mesos" van fer obres i aquest
ha canviat una mica. No obstant, els clients habituals ja hi estan acostumats perquè "cada any" van "variant la decoració". Aquesta no és la única que caracteritza aquest bar, sinó que també ho fan els visuals que s'hi projecten. Aquests van des de "documentals d'esports extrems i naturalesa" a "cinema mut clàssic", sense oblidar-se de passar per programes dels 90' com "humor amarillo".

Un fet que lliga la seva clientela al local és la varietat, els preus i la música. A més, compten amb una "gran varietat de cerveses d'importació" i amb "recomanacions i promocions setmanals". Un fet que no es pot deslligar de la "música" i de les "nits de dj's" que organitzen dins el local.

Oddland
Carrer Joaquin Costa, 52 Barcelona
Obert de dilluns a dissabte
De dilluns a dimecres de 19 h a 2 h
Dijous de 19 h a 2:30 h
Divendres i dissabtes de 19 h a 3 h

Lluís Chamorro

2 comentaris:

  1. Anònim16/3/11

    Es un local genial, el que té més personalitat del Raval! molt recomenable

    ResponElimina
  2. Anònim21/3/11

    Ei, m'encanta aquest local! Val molt la pena la decoració i l'ambient... Però sobretot la carta de còctels i els entrepans!!! Estan bonissims!!

    ResponElimina