diumenge, 6 de febrer del 2011

Benvinguts!

Hui obre les portes BarCN! El bloc que parlarà sobre els bars més destacats de Barcelona. Farem un passeig per aquells locals que siguen especials per tenir el millor ambient, la millor decoració o qualsevol altre element remarcable. A partir d’ara s’haurà acabat anar a “El bosc de les Fades” cada vegada que volem beure a un lloc diferent o estiguem farts de la rutina.

I qui vos guiarà? Doncs tres estudiants de periodisme, dos nois i una noia, que si han de triar tema de bloc per a una assignatura en trien un que els agrade i, sobretot, que justifique les festes del dijous per la nit. Esperem de veritat que gaudiu tant llegint aquest bloc com nosaltres fent-lo!

Ara comencem i recordeu que podeu deixar comentaris a qualsevol post! Utilitzeu-lo també per recomanar-nos més bars o fer altres suggerències sobre el bloc. O, si voleu, podeu enviar-nos-les al nostre mail: barcnbloc@hotmail.com .

2 comentaris:

  1. Anònim8/2/11

    Trobo molt interessant que hi hagi un blog on es parli dels bars temàtics de barcelona! La veritat es que personalment crec ue só un bon lloc on passar una estona del dissabte a la nit gaudint amb alguns amics. Però és interessant tenir informació prèvia abans d'anar-hi i millor encara si aquesta prové d'uns estudiants de periodisme!
    Us animo tirar endavant aquest projecte que com he dit trobo molt interessant!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Lonsdale_guadanya13/2/11

    Per què no feu un inventari de bars de bnlloch??? trobe que seria interessant per a que no fos un terror buscar llocs per a dinar al feslloch...perquè podem acabar esperant les bombones d'oxigen com si es tractàs d'un oasi al desert. Gràcies!
    PD: Puma. Està molt acertat aquest blog.

    ResponElimina