diumenge, 20 de febrer del 2011

El Cosmo estrena una nova exposició

El bar Cosmo albergarà una exposició a càrrec del grafista Mikel Jaso durant els mesos de febrer i març. L'inauguració tindrà lloc el 25 de febrer i mostrarà les obres característiques d'un artista ja consolidat al món editorial. Mikel Jaso treballa com a il.lustrador de premsa a nivell nacional i internacional.

El Cosmo és un bar i una galeria d'art, on tots dos espais conviuen en harmonia gràcies al disseny interior. La idea va sorgir d'una parella vinculada al món de l'art, que pensa que, de vegades, l'atmòsfera dels museus "és una mica freda". Resulta apassionant poder gaudir de l'art d'una forma més relaxada, mentre prens una copa o un 'mojito', l'especialitat dels caps de setmana. Amb aquesta definició, pot sobtar trobar un ambient animat al bar, però el cert és que hi predomina la gent jove i als capvespres es converteix en un lloc bulliciós. Segons la propietària, els clients no són necessàriament persones interessades en l'art. "Molts viuen al barri i el que els hi agrada és passar l'estona en un bar diferent" comenta.



Vetllar pel bon estat de les obres
En realitat, els espais es van diferenciant progressivament: a la zona on hi ha més taules hi trobem menys quadres. El bar també disposa d'una àrea amb sofàs, destinada especialment a grups nombrosos. Els propietaris expliquen que les obres no corren cap perill pel fet de romandre en una sala d'exposicions poc convencional. "La gent és molt respectuosa" diuen, encara que asseguren que pateixen una mica quan entren nens petits. Aproximadament cada mes es canvien les obres, que poden ser tant de personatges reconeguts com d'artistes emergents. Entre exposició i exposició l'establiment es veu obligat a tancar per poder realitzar el traspàs sense complicacions.




Direcció:

c/Enric Granados 3



Horari:

Dilluns- Dijous de 10:00h- 22:00h

Divendres- Dissabte de 12:00h- 22:00h

Diumeges de 14:00h- 22:00h





Silvia Alonso

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada