dimecres, 16 de febrer del 2011

Una nit a la Garrafa dels Beatles. Els de Liverpool, immortals

La Garrafa dels Beatles és un local per a tots aquells fanàtics de la banda anglesa i, també, per a aquells que volen gaudir d'una nit de música en directe. Res de festa desenfrenada, només asseure's i passar l'estona, escoltant bona música i bevent alguna cosa (cara; la música en directe, com tot, es paga). En un espai, això sí, una mica massa xicotet.

En funcionament des del 1976, aquest bar pot presumir de proporcionar una de les majors ofertes de música en directe de Barcelona. Cada dia a les 20:30, un artista fa versions de cançons de diferents grups. El torn dels Beatles arriba a les 12:30 de la nit, on els propietaris del bar interpreten algunes de les seues cançons.

A més a més, cada dos divendres un grup d’amics es reuneix i interpreta durant una hora algunes cançons de l'extens repertori del grup. Són Scarbeats, i entre cançó i cançó, el cantant explica amb bon humor algunes anècdotes sobre els de Liverpool. El públic s'entrega totalment. Format per gent de totes les edats (encara que pot ser hi ha més de coetanis dels Beatles que no de joves) aplaudeixen i canten les cançons. Sens dubte, un agradable espectacle!

Horari:

Tots els dies des de les 19 hores fins les 2 del matí.

Direcció:

Carrer Joan Güell 150 (Parada de metro Les Corts, Línia 3)

Telèfon: 93 491 04 47

6 comentaris:

  1. Barba_retallada20/2/11

    Molt bona entrada ilustrisim monsenyor Castells. M'agrada molt aquest resum explicatiu sobre aquest curios bar. Definitivament ets un gran comunicador. Espere que els grans mitjans de comunicació et donen eixa oportunitat que et mereixes. El teu poble t'estima.

    ResponElimina
  2. gràcies persona totalment desconeguda!
    PD: el meu poble m'estima i me vacil·la.¬¬

    ResponElimina
  3. El caganer del Betlemet23/2/11

    Per favor, Déu meu, que dialèctica, que lingüística, quina cohesió, fabulosa adequació, explendida coherència... este tio S.Castells qui es? exigim que pose dades personals perque ixe tio es lo puto crack!
    P.D: Aquest blog està de 10. Ànim!

    ResponElimina
  4. Anastacia23/2/11

    Hola! la veritat es que com diu l'anterior comentari està molt be tot, el blog en general, i sí... estic d'acord que el senyor Castells és un bon periodista, ànim, des d'ací esperem el 10. Agur!

    ResponElimina
  5. Arnaldo_guisao26/2/11

    Recorde eixa gran frase d'un gran filòsof que diu: "Milions d'anys té la terra. Si nosaltres no som res, què és eixa merda de pedreta?"
    Crec que era de Moi Tse Tung.
    El molt honorable senyor Castells tilitza utilitza una tècnica periodística dels anys 40, personificada en John Harvey que ens indica que hi ha més periodisme més enllà de Gabilondo y Pedro J. Ramirez.

    ResponElimina
  6. hahahahah definitivament, esteu rebentats!

    ResponElimina